Desinficering

Skadeservice Support har stor erfaring indenfor desinficering, dette gør at vi med rette kan kalde os specialister indenfor feltet.

Skadeservice Support løser både store som små desinfektionsopgaver, hvor vi professionelt desinficere for bakterier, skimmelsporer, svampe, gær, rotter, mus m.v.

Vi har særlige metoder til en hver desinficering, hvilket gør at vi kan leverer den helt rigtige desinficeringsopgave til dig, uanset om det drejer sig om efterladenskaber fra rotter eller mus, inventar, emballager, lokaler, loftrum, kældre, køkkener, hele bygninger, supermarked, institutioner, skoler m.v.

De mest brugte behandlingsmetoder er:

Tågebehandling :
Behandlingen sker ved at en maskine, genererer en tåge eller dis, som dannes af ultra små BioCid dråber, som herefter trænger ind og desinficerer alle steder, afkroge, sprækker, revner m.v.  

Ozonbehandling :
Ozonbehandling er et effektivt middel også velegnet til desinficering.

Ozon angriber organisk materiale og dræber mikroorganismer som bakterier, mikroorganismer og virus.

Vådbehandling :
Her afvasker vi lokaler og inventar med desinficeringsmiddel. Vi benytter altid godkendte og miljøvenlige midler til formålet.

Sprøjtebehandling :

Her udlægges der desinficeringsmiddel med en trykluftsprøjte, som en afsluttende desinfektion på en rengjort overflade.

Vigtig i forbindelse med desinfektion :

Det er altid vigtigt, at du taler med en af vores specialister på området, da flere desinfektionsbehandlinger i visse tilfælde ikke står alene som eneste behandling.

I visse tilfælde hvor der er levnedsmidler i nærheden, kræves der en før, og efterbehandling, i form af grundig afvaskning, for at desinfektionen lever op til 

gældende lovkrav, og leverandør anvisninger.

Der kan læses mere om sådanne desinfektionsbehandling under rotter og mus.