Partner Support

Partner Support er for dig som virksomhed der ønsker en kompetent samarbejdspartner i de ekstraordinære travle situationer. For Skadeservice Support er partnerskab et grundlæggende princip; det er ikke blot en arbejdsform, men en del af vores identitet.

Partner Support er det helt rigtige kort at have på hånden, når den travle hverdag begynder at indtræde i dagens planlægning. Skadeservice Supports filosofi er, at to er stærkere end en; og at, en plus en, giver to en halv. Derfor samarbejder Skadeservice Support gerne med andre virksomheder med samme filosofi og serviceydelser, virksomheder der ønsker at gøre en forskel for en nemmere og mere effektiv arbejdsdag og planlægning, med et godt og solidt partnerskab i ryggen.

Indsatsen hos mange virksomheder for at udvikle og vækste er stor, og en måde at udvikle sig på er at samarbejde. nu kan din virksomhed få en stærk samarbejdspartner med Skadeservice Support som partner til dit team.

Skadeservice Support kan tage hånd om selv den mindste lille opgave for dig i den travle hverdag, eller den helt store opgave med et længerevarende forløb, som måske kræver både planlægning og projektledelse, eller du blot står og mangler en ekstra hånd til dagens opgave, når der måske ikke lige er ressourcer nok til at håndtere opgaverne pga. den ekstraordinære travlhed, sygdomsforløb, eller på anden måde mangel på mandskab i perioder.

Skadeservice Support kan bringe viden og kompetencer inden for branchen. Mangler du en ekstra hånd til dit team en enkelt dag eller to, eller en ekstra hånd til at håndtere din sag helt, eller delvis for dig, som normalt ikke er tilgængelig service i et almindeligt vikarbureau, så står Skadeservice Support klar til at hjælpe dig som partner. Relationen med Partner Support kan delvist betragtes som en forlænget arm for den lokale Skadeserviceoperatør.

Hvis din virksomheds kærnekompetence er skadeservice og minder om nogle af vores serviceydelser, så ser vi muligheden for at kunne bidrage med et stærkt samarbejde med vækst og udvikling til din virksomhed. Samtidig får du adgang til oplagte gode priser med et partnerskab hos Skadeservice Support.

Skadeservice Supports samarbejdspartnere får en bred vifte af folkelige services, som afspejler sig i de fælles serviceydelser jeres virksomhed tilbyder, som er lige fra skadeservice, ejendomsservice til håndværker service m.v.

Med Skadeservice Support som samarbejdspartner er man med til og sætte fokus på hverdagens planlægning ved at sætte sine værdier og styrker i spil, og på den måde nå ud til dagens opgaver, vide at opgaverne bliver løst hver gang med kvalitet i højsæde, som er et af vores nøgleord, og med god kundeservice og kærnekompetence i spil.

Skadeservice Support som partner er en attraktiv mulighed for din virksomhed.

Ønsker din virksomhed at indgå et partnerskab med Skadeservice Support, så kontakt os allerede i dag.