Industrirengøring

Søger du professionel industrirengøring med kompromisløs kvalitet og en aftale, der er udformet med øje for lige nøjagtig din virksomhed?

Hos Skadeservice Support hjælper vi med specialiserede rengøringsservice til industri og produktion. Og har stor erfaring i professionel industrirengøring.

Selvom industrirengøring stiller skarpe krav til rengøringsarbejdet, udviser vi respekt for miljøet ved at vægte dette højt, og bruge miljøbevidste produkter i tilpasset og afstemte mængder der er anbefalet af produktleverandørens datablad.

Skadeservice Support er specialiseret i et bredt omfang af rengøringsydelser til industrien, hvormed du kan være tryg ved, at vi klarer alt fra rengøring af maskiner, tekniske anlæg, porte, rør, vægge, lofter, skakte, og meget mere. Kort sagt: Vi leverer den rette løsning, i den rette kvalitet – altid under de rette vilkår.

Altid tæt samarbejde

Når du bestiller industrirengøring hos Skadeservice Support, foregår det ved, at du fortæller dine ønsker og behov, hvorefter vi præsentere en attraktiv løsning, der garanter dig et sundt og rent miljø. Denne aftale bliver fundamentet for vores samarbejde, men vi tilbyder foruden ren industrirengøring en vifte af andre services, hvormed vi også kan klare flere tillægsopgaver som eks. ejendomsservice, skadeservice, håndværker Support m.v.

Sammen med aftalen får du vores vagt-nummer så du altid kan komme i kontakt med os 24 timer i døgnet ved akutte behov, som du altid er velkommen til at kontakte såfremt du ønsker at benytte denne ordning. Vi ved, at et godt samarbejde er den bedste forudsætning for et langt og værdifuldt samarbejde for begge parter. Hermed er du garanteret nærvær fra Skadeservice Support, en faglig stærk samarbejdspartner, der lynhurtigt omsætter dine rengøringsbehov til en løsning i form af de rette folk og de rette metoder.

Skadeservice Support sørger naturligvis for, at vores dygtige medarbejdere, altid leverer varen i din virksomhed. Vores medarbejdere er ikke kun udstyret med erfaring og viden, men dedikerede og klar til at tilgå rengøringsarbejdet i din virksomhed på bedst mulig vis i kraft af deres store faglighed som sanitør.

Fordi Skadeservice Support har stor praktisk erfaring, og gode samarbejdspartnere fra industrien, kan vi hjælpe med alt fra maskinudlejning af lifte, rullestilladser, belysning, m.v. afrensning, nedvask, spuling, blæsning, fjernelse af udslip og spild samt meget mere. Vi løser alt fra rutinearbejde til de komplicerede opgaver.