Om os

Skadeservice Support er ekspert i Danmark inden for skadeservice og denne teknik.

Vi står til rådighed, året rundt, 24 timer i døgnet. Når skaden er sket, så du får den optimale skadeservice, der vil hjælpe dig med at sikre dine værdier.

Når skaden er identificeret, hindrer vi ødelæggende følgevirkninger i at udvikle sig. Vi vurderer og dokumenterer skaden, samt afdækker eventuelle risici, miljøproblemer og andre ubehagelige følgevirkninger.

Skadeservice Support tilbyder alle tjenester inden for effektiv og kompetent skadeservice som, brand, vand, skimmelsvamp, hussvamp, hærværk, indbrud, lugt, rotter, specialrengøring, miljø farlige stoffer, fugtteknik, samt et stor netværk af effektiv håndværker support, alle med special uddannede fagpersoner. Vi arbejder i hele Danmark, og hjælper alle former for virksomheder, og privatpersoner tilbage til en tryg, og normal dagligdag igen.

Skadeservice Support er en effektiv samarbejdspartner og er i besiddelse af den helt rigtige viden og erfaring inden for alle tekniker i denne branche, og alle de nødvendige erfaringer der findes inden for denne niche af skadeservice og håndværk som er oparbejdet gennem de seneste 30 år. tekniske kompetencer til at yde den helt rigtige og effektive skadeservice, uanset skadetype og størrelse som sikre dig dine vante trygge rammer igen, mens vi på same tid værner om miljøet, som er et af de nøgleord vi vægter meget højt i alle vores arbejdsgange inden for skadeservice og håndværk med skadebegrænsende ydelser.