Håndværker Support

Håndværker Support udfører alle former for håndværkerarbejde, både indvendigt og udvendigt, med kvalitet i højsædet og et højt serviceniveau som en selvfølge.

Alle vores håndværks opgaver bliver udført af vores dygtige håndværkere, som har stor erfaring i branchen. Vi lægger endvidere, stor vægt på at overholde tidsfrister og at kunne levere den kvalitet, der forventes af kunden. 

Håndværker Support tilbyder :

  • Malerarbejde
  • Murerarbejde
  • Tømrerarbejde

Håndværker Support er en del af Skadeservice Support, og kan derfor hurtig og nemt tilgå din sag som en hurtig og effektiv samleordrer / total entreprise, og stå for hele renoveringen af alle faggrupper af håndværkere, inklusiv projektledelse, planlægning, koordinering, m.v.

Vi samarbejder ligeledes med en lang række underleverandører som elektriker, vvs, blikkenslager, og dertil også maler, murer, og tømrer ved yderligere behov af mandskab.  alle vores samarbejdspartnere er ligeledes som os, meget fleksible mht. til tidsplaner, varighed, og størrelse af opgaverne. Og tilgår altid din sag med god kundeservice og kvalitet i højsædet.